İçeriğe geç

Pişi Hamuruna Ne Kon

Pişi hamurunun içine ne kon?

Hamur macunu için: 1 kaşık şeker. 1/2poakeyaş maya (veya 1 paket kuru maya) 5 bardak (aldığı kadar) 1ttlat kaşık.

Kiş hamuruna ne konur?

Konsey hamuru: 2 bardak un

Pişir hamuruna süt yerine yoğurt konur mu?

Aldığınız hamur, elinizi tutmayan yumuşak bir kıvam olmalıdır. Sütünüz yoksa, bu tarifi yoğurtla da yapabilirsiniz. Onlara macunu istediğiniz şekli verebilirsiniz.

Pişinin püf noktası nedir?

Size lezzetli bir mutfağın iki önemli hilesini anlatmak istiyorum. İlk olarak, hamur yumuşak ve iyi fermente olmalıdır. İkincisi, yağ çekmemesi için pişirirken yağ kızgın olmalıdır. Puff puf şişmiş ve not defterleriniz için bu puf çerçevesini yapmak için yağsız pişirilmez.

Pişinin yumuşak olması için ne yapmalı?

Yemek pişirme zor olmamalı, elbette hamurun yumuşak ve puf olmak için sertleşmediğinden emin olmalısınız. Bunun için un miktarı hamurdaki unu abartmamalıdır. Böylece hafifçe yumuşak bir şekilde tutulan bir hamur alabilirsiniz. | KARACA Blogkaraca ›Pisi-Tatrifi-Pisi Hasar Tatikaraca› Pisi-Tatrifi-Pisi-Damage-Tatrifi

Mayasız pişi malzemeleri nelerdir?

İnsanların raporu için pfeffed parçaları (10 dakika) Malzeme1 PC’ler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

mecidiyeköy escort Megapari deneme bonusu veren siteler
Sitemap